Urządzenia i Akcesoria
Spelt and Honey Tear and Share Bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
12 pieces
Składniki
-
spelt flour plus extra for dusting600 g
-
water330 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
runny honey50 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
oil for greasing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
240.7 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
766.9 kJ /
183.3 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grated Carrot Salad (TM5)
10 min
Sourdough Rye
51 godz. 10 min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1 godz.
Soya Yoghurt
12 godz. 10 min
Honey Cereal Bars
30 min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1 godz. 20 min
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4 godz.
Spelt bread
1 godz. 45 min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 godz. 50 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.