Urządzenia i Akcesoria
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Tapenade
-
garlic clove1
-
pitted black olives120 g
-
pickled capers30 g
-
freshly squeezed lemon juice5 g
-
tinned anchovy fillets preserved in salt, rinsed with water to remove salt2
-
1 tsp dried thymefresh thyme leaves only1 sprig
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
olive oil30 g
Chicken Filling
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
lemon small, quartered1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Chicken Assembly
-
chicken whole, without giblets (approx. 1200-1500 g)1
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
-
hot paprika for seasoning
-
chicken stock200 g
-
floury potatoes1400 g
Mashed Potatoes
-
onions quartered300 g
-
olive oil15 g
-
unsalted butter diced20 g
-
liquid caramel20 g
-
½ tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
milk350 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45 g
Kalorie
2731 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16 godz.
French Brunch
Brak ocen
Paris Dakar
5 min
Spam Fritters with Tomato Sauce
50 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Prawn Toast
35 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min