Urządzenia i Akcesoria
Tandoori Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
210 g
Składniki
-
hot paprika1 Tbsp
-
ground cloves1 tsp
-
garam masala1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin1 Tbsp
-
ground turmeric¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1 large lemon)30 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil25 g
-
coarse sea salt2 ½ tsp
-
Greek yoghurt85 g
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (2 mm)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 210 g
Sód
4830 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1870 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naan Bread with Onion and Cumin
1 Std. 30 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Naan Bread with Onion and Cumin
2 Std.
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Tikka Paste
1 Std.
Chicken Tikka Masala
45 Min
Stuffed Parathas
1 Std. 20 Min
Puri
35 Min
Chicken Tikka
4 Std. 10 Min
Chicken Tikka Flatbreads
45 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min
Butter Chicken
50 Min