Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
TM6 TM5 TM31

Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust

4.7 (15 ocen)

Składniki

Pastry

  • 90 g caster sugar
  • ¼ orange, thin peelings of skin only
  • 250 g plain flour
  • 175 g unsalted butter, cold, diced
  • 1 egg yolk, from medium egg
  • 2 Tbsp water, chilled
  • 1 medium egg, beaten

Filling

  • 390 g double cream
  • 2 Tbsp liquid glucose
  • 365 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
  • 25 g orange liqueur
  • 85 g unsalted butter, diced

Serving

  • 50 g honeycomb
  • crème fraîche, for serving

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2580 kJ / 617 kcal
Białko
6.1 g
Węglowodany
41.6 g
Tłuszcz
47.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy