Urządzenia i Akcesoria
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)25 g
-
sugar200 g
-
mango, ripe cut in pieces, plus extra for serving650 g
-
plain yoghurt900 g
-
coconut milk unsweetened380 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mint leaves for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.3 g
Kalorie
1373 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
46.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Pistachio Ice Cream
10h 35min
Vegan Strawberry Ice Cream
5min
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13h 40min
Vegan Gingerbread Trifle with Cherries
20min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10h 45min
Chocolate Mousse Ice Cream
3h
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11h 10min
Chai Spiced Rice Pudding
1h 5min
Soya Yoghurt
12h 10min
Steamed Apple and Ginger Cake
1h 10min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1h 20min