Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g orange juice, freshly squeezed
- 10 g water
- 2 dashes Tabasco® sauce (opcjonalnie)
- 130 g unsalted butter, diced
-
1
tsp smoked paprika
lub paprika - 4 egg yolks, from medium eggs
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 173 g
- Tłuszcz nasycony
- 82 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1616 mg
Alternatywne przepisy
Crêpes Suzette
35min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Mayonnaise
5 min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 min
Wildberry Jam
1h
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15 min
Taramasalata
15 min
Meringue Ghosts
12h 25min
Hollandaise Sauce
15 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Chicken Liver Parfait
2h 40 min