Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
TM6

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 100 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in pieces
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g orange juice, freshly squeezed
  • 10 g water
  • 2 dashes Tabasco® sauce (opcjonalnie)
  • 130 g unsalted butter, diced
  • 1 tsp smoked paprika
    lub paprika
  • 4 egg yolks, from medium eggs
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Wartości odżywcze
na 1 Total recipe
Kalorie
6954 kJ / 1659 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
173 g
Tłuszcz nasycony
82 g
Błonnik
4 g
Sód
1616 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy