Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (opcjonalnie)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
paprikasmoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
1457.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
5559.9 kJ /
1328.8 kcal
Tłuszcz
140.1 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
75.1 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Risotto with Parmesan
40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Baguettes
3 godz. 45 min
Torta Pasqualina
1 godz. 50 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Pineapple and Rum Pancakes
40 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Quick Cheese Soufflés
45 min