Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio with Burrata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (opcjonalnie)2 Tbsp
-
pecan nuts (opcjonalnie) roughly chopped2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
436.8 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min