Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio with Burrata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (opcjonalnie)2 Tbsp
-
pecan nuts (opcjonalnie) roughly chopped2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
436.8 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Pears in Orange Syrup
30 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Helga's New Year Honey Cake
1 godz. 15 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min