Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Asparagus Rice Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Dill Sauce
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sour cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
Rice and Salmon
-
garlic cloves2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
mixed peppercorns1 tsp
-
lemons thin peelings of skin only2
-
spring onions cut in pieces (3 cm)60 g
-
fresh parsley leaves and tender stems, cut in pieces30 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
ground turmeric½ tsp
-
white long grain rice250 g
-
water1150 g
-
asparagus woody ends removed, cut in pieces (3 cm)250 g
-
lemon sliced (5 mm)1
-
fresh salmon fillets, skinless680 g
-
fresh dill leaves1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1885 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min