Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Asparagus Rice Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Dill Sauce
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sour cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
Rice and Salmon
-
garlic cloves2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
mixed peppercorns1 tsp
-
lemons thin peelings of skin only2
-
spring onions cut in pieces (3 cm)60 g
-
fresh parsley leaves and tender stems, cut in pieces30 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
ground turmeric½ tsp
-
white long grain rice250 g
-
water1150 g
-
asparagus woody ends removed, cut in pieces (3 cm)250 g
-
lemon sliced (5 mm)1
-
fresh salmon fillets, skinless680 g
-
fresh dill leaves1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1885 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min