Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g quinoa, tri-colour
- 1250 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, thin peelings of skin only, no white pith
- 1 garlic clove
- ½ long red chilli
- 60 g olive oil
- 600 g fresh salmon fillet, skinless
- 1 red pepper, deseeded and cut in eighths
- ½ red onion, halved
- 1 cucumber, cut in pieces
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 Tbsp cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g feta cheese, crumbled
- 300 g vine tomatoes, cut in pieces (2 cm)
- 1 avocado, flesh only, thinly sliced
- 2 Tbsp fresh chives, thinly sliced
- 100 g kale, thinly sliced
- 1 Tbsp pumpkin seeds
- 2 Tbsp dried cranberries
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2435 kJ / 579 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Asian Chopped Salad
20min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min