Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g plum tomato, whole (approx. 1 small tomato)
- 60 g red onion, halved vertically (approx. ½ small onion)
- 300 g new potatoes, unpeeled
- 120 - 150 g courgette, unpeeled, ends removed
- 60 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- 2 tsp ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh coriander leaves
- 3 limes, finely grated zest and juice
- 4 hake fillets (approx. 100-125 g each)
- 500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1927 kJ / 461 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 872 mg
Alternatywne przepisy
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Ninguna valoración
Maple Pecan Tart
1h 15min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Empress Rice with Crème Anglaise
2 Std.
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 Min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h