Urządzenia i Akcesoria
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plum tomato whole (approx. 1 small tomato)90 g
-
red onion halved vertically (approx. ½ small onion)60 g
-
new potatoes unpeeled300 g
-
courgette unpeeled, ends removed120 - 150 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves10 g
-
limes finely grated zest and juice3
-
hake fillets (approx. 100-125 g each)4
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
872 mg
Białko
45 g
Kalorie
1927 kJ /
461 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Soy Dressing
5 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Pea and Mint Soup
20 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Red Pepper and Tomato Soup
30 min