Urządzenia i Akcesoria
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plum tomato whole (approx. 1 small tomato)90 g
-
red onion halved vertically (approx. ½ small onion)60 g
-
new potatoes unpeeled300 g
-
courgette unpeeled, ends removed120 - 150 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves10 g
-
limes finely grated zest and juice3
-
hake fillets (approx. 100-125 g each)4
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
872 mg
Białko
45 g
Kalorie
1927 kJ /
461 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Leek and Potato Soup
40 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Leftover Vegetable Stock
50 min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Pea and Mint Soup
20 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min