Urządzenia i Akcesoria
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Tart Case
-
olive oil for greasing
-
wholemeal flour plus extra for flouring200 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
olive oil80 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
fresh parsley leaves15 g
-
olive oil70 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut in pieces100 g
-
fresh mushrooms quartered300 g
-
chestnuts, cooked, peeled300 g
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt1 tsp
-
cream cheese170 g
-
shallots quartered80 g
-
dried cranberries40 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
706.7 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
2502.9 kJ /
598.2 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
62.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Keine Bewertungen
Date and Nut Balls
20 Min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 Std. 10 Min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 Std. 30 Min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 Std. 15 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min