Urządzenia i Akcesoria
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Tart Case
-
olive oil for greasing
-
wholemeal flour plus extra for flouring200 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
olive oil80 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
fresh parsley leaves15 g
-
olive oil70 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut in pieces100 g
-
fresh mushrooms quartered300 g
-
chestnuts, cooked, peeled300 g
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt1 tsp
-
cream cheese170 g
-
shallots quartered80 g
-
dried cranberries40 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
706.7 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
2502.9 kJ /
598.2 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
62.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Quinoa Broth
35 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min