Urządzenia i Akcesoria
Portuguese Leeks
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
tofu crumbled300 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
garlic powder1 tsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
water800 g
-
onions thinly sliced400 g
-
leeks thinly sliced650 g
-
olive oil80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
saffron2 pinches
-
ready salted potato sticks350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
2192 kJ /
524 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min