
Urządzenia i Akcesoria
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
red peppers cut in wedges200 g
-
courgettes unpeeled, ends removed350 g
-
sweet potatoes scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
olive oil30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice, freshly squeezed50 g
-
fresh thyme leaves only1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
paprika1 tsp
Orange Bulgur
-
water900 g
-
orange finely grated zest and juice1
-
olive oil10 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bulgur wheat250 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
walnuts roughly chopped, for garnishing3 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
386 kcal /
1616 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
1190 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Swiss Rösti
9 godz.
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 godz. 40 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Chilli Con Carne
35 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min