Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Crumble
-
roasted, unsalted cashew nuts15 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
vegan cheese, grated (see tip)50 g
-
rolled oats35 g
Steamed Vegetables
-
water500 g
-
cauliflower florets350 g
-
broccoli florets350 g
-
fine sea salt1 pinch
Béchamel
-
extra virgin olive oil50 g
-
plain flour70 g
-
soya milk500 g
-
vegan cheese, grated100 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.42 g
Kalorie
1426 kJ /
341 kcal
Tłuszcz
22.19 g
Błonnik
4.36 g
Węglowodany
17.95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Vegan Supreme Pizza
9 godz. 40 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Veggie Wellington
2 godz.