Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
onion quartered120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
fine sea salt3 tsp
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (approx. 4 cm)150 g
-
turnip cut in pieces (approx. 4 cm)80 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
water500 g
-
courgettes cut in pieces (approx. 4 cm)200 g
-
raisins100 g
-
tinned chickpeas drained260 g
-
saffron threads1 pinch
-
couscous, medium300 g
-
boiling water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2024.6 mg
Białko
37.2 g
Kalorie
3998.9 kJ /
955.8 kcal
Tłuszcz
44.1 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
103.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Seafood and Pork Stew
1 godz. 10 min
Suya Beef Skewers
45 min
Thai Red Curry Paste
10 min
Yakisoba Rice Vermicelli
40 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min