Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
onion quartered120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
fine sea salt3 tsp
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (approx. 4 cm)150 g
-
turnip cut in pieces (approx. 4 cm)80 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
water500 g
-
courgettes cut in pieces (approx. 4 cm)200 g
-
raisins100 g
-
tinned chickpeas drained260 g
-
saffron threads1 pinch
-
couscous, medium300 g
-
boiling water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2024.6 mg
Białko
37.2 g
Kalorie
3998.9 kJ /
955.8 kcal
Tłuszcz
44.1 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
103.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Thai Red Curry Paste
10 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Egg and Onion
25 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min