
Urządzenia i Akcesoria
Pepper and Salami Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
onion halved (approx. 80 g)1
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
olive oil30 g
-
peppers deseeded, cut in strips (1 cm)600 g
-
tomato purée30 g
-
water100 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
balsamic vinegar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sugar1 pinch
-
crème fraîche30 g
-
salami cut in strips (1 cm)80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
222 kcal /
926 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
5.4 g