Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 onion, halved (approx. 80 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if desired
- 30 g olive oil
- 600 g peppers, deseeded, cut in strips (1 cm)
- 30 g tomato purée
- 100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp balsamic vinegar
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch sugar
-
30
g crème fraîche
lub 30 g cream - 80 g salami, cut in strips (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 926 kJ / 222 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 5.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Noodle Soup
25 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
Nessuna valutazione
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 min
Bibimbap Burrito
45 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Vegetable Soup
35min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 min