Urządzenia i Akcesoria
Pepper and Salami Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
onion halved (approx. 80 g)1
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
olive oil30 g
-
peppers deseeded, cut in strips (1 cm)600 g
-
tomato purée30 g
-
water100 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
balsamic vinegar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sugar1 pinch
-
30 g creamcrème fraîche30 g
-
salami cut in strips (1 cm)80 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
926 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Spanish Omelette
40 min
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 godz. 45 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min