Urządzenia i Akcesoria
Pasta and Chickpea Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Salad
-
water1200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp10 g
-
fine sea salt2 tsp
-
dried pasta (e.g. penne)250 g
-
cooked chickpeas250 g
-
cherry tomatoes quartered200 g
-
watercress100 g
-
mozzarella diced (1 cm)40 g
Vinaigrette
-
fresh red chilli deseeded if desired½
-
olive oil50 g
-
lemon juice20 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.1 g
Kalorie
1430 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
40.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Sweet Potato Curry
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min