Urządzenia i Akcesoria
Lasagne-style Courgette Bake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Courgettes
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder200 g
-
courgettes unpeeled, washed, ends removed (see tip)700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Bolognese Sauce
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)80 g
-
celery cut in pieces (3 cm)80 g
-
olive oil40 g
-
mixed mince broken in pieces, (e.g. 400 g pork, 400 g beef)800 g
-
white wine, dry100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée30 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
Béchamel Sauce
-
unsalted butter diced60 g
-
plain flour110 g
-
whole milk750 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1729.6 mg
Białko
33.2 g
Kalorie
2432.6 kJ /
581.4 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Leek and Potato Soup
40 min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 godz. 55 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Pea and Mint Soup
20 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Stracciatella Soup
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min