Urządzenia i Akcesoria
Lasagne-style Courgette Bake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Courgettes
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder200 g
-
courgettes unpeeled, washed, ends removed (see tip)700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Bolognese Sauce
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)80 g
-
celery cut in pieces (3 cm)80 g
-
olive oil40 g
-
mixed mince broken in pieces, (e.g. 400 g pork, 400 g beef)800 g
-
white wine, dry100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée30 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
Béchamel Sauce
-
unsalted butter diced60 g
-
plain flour110 g
-
whole milk750 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1729.6 mg
Białko
33.2 g
Kalorie
2432.6 kJ /
581.4 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Leek and Potato Soup
40 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15 min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 godz. 10 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min