Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Puttanesca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese , crust removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
long red chilli , deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers1 Tbsp
-
tinned anchovy fillets5
-
2 Tbsp fresh oregano, , leaves only, finely choppeddried oregano2 pinches
-
Kalamata olives, pitted100 g
-
400 g tomatoes, , fresh, choppedtinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti , broken into halves500 g
-
fine sea salt , to taste1 pinch
-
ground black pepper , to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves , for garnishing5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
2000 kJ /
476 kcal
Białko
16.5 g
Węglowodany
64.2 g
Tłuszcz
15.75 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Vegetable Curry with Rice
50 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Courgettes with Corn
25 min
Neapolitan
Brak ocen
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Pasta alla Norma
50 min
Puttanesca Penne
50 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min