Urządzenia i Akcesoria
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk
Składniki
-
pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół250 g
-
soli1 ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
-
zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego400 g
-
oliwy z oliwek50 g
-
sera feta (1 opakowanie), pokruszonego150 g
-
tortilli pszennych, pełnoziarnistych6
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
346.4 kcal /
1449.4 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
19.6 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Sód
1136.4 mg