Urządzenia i Akcesoria
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk
Składniki
-
250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
1 ½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
400 g zielonego groszku, świeżego400 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
-
50 g oliwy z oliwek
-
150 g sera feta (1 opakowanie), pokruszonego
-
6 tortilli pszennych, pełnoziarnistych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
1136.4 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1449.4 kJ /
346.4 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Posypka z pestek dyni (zero waste)
40 min
Placki warzywne z awokado, tuńczykiem i jajkami (TM7, TM6)
40 min
Brzoskwiniowa melba (lodowy deser owocowy)
35 min
Podpłomyki z grillowanym kurczakiem i brzoskwiniami
35 min
Ryż z łososiem i pieczarkami
35 min
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM5)
15 min
Wegańskie burgery
45 min
Wegańska sałatka Cezar
40 min
Mini pizze na spodzie ze spiralizowanych warzyw (TM6, TM7)
45 min
Ślimaczki z pesto na parze
2 godz. 5 min
Spaghetti z cukinii z sosem bolognese (TM6, TM7)
40 min
Omlet ze szpinakiem i szynką długodojrzewającą
30 min