Urządzenia i Akcesoria
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk
Składniki
-
250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
1 ½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
400 g zielonego groszku, świeżego400 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
-
50 g oliwy z oliwek
-
150 g sera feta (1 opakowanie), pokruszonego
-
6 tortilli pszennych, pełnoziarnistych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
1136.4 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1449.4 kJ /
346.4 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Omlet z ziołami na parze
20 min
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM6)
25 min
Sałatka z fasolką, boczkiem i orzechami
25 min
Kanapki z pastą z tofu
5 min
Zupa krem z zielonej sałaty
20 min
Makaron shirataki (konjac) z ricottą i indykiem
20 min
Spaghetti z tuńczykiem (TM7)
40 min
Makaron pełnoziarnisty z warzywami na parze i dresingiem jogurtowym
30 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM5)
15 min
Placki z cukinii (low carb)
50 min
Spaghetti z pesto z awokado i wegańskim „parmezanem”
25 min
Pizza Diavola
1 h 30 min