Urządzenia i Akcesoria
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk
Składniki
-
250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
1 ½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
400 g zielonego groszku, świeżego400 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
-
50 g oliwy z oliwek
-
150 g sera feta (1 opakowanie), pokruszonego
-
6 tortilli pszennych, pełnoziarnistych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
1136.4 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1449.4 kJ /
346.4 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Limoncello Bellini
5 min
Spaghetti z cytrusowo-porowym pesto (TM7)
45 min
Wrapy warzywne z ciecierzycą i guacamole
30 min
Spiralizowane jabłka w sosie kakaowo-orzechowym
10 min
Margarita arbuzowa (moktajl)
10 min
Arbuz w czekoladzie na patyku
1 godz.
Pizza z makaronu spaghetti (TM7)
1 godz. 10 min
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM6, TM7)
25 min
Spaghetti à la carbonara z pistacjami
30 min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM5)
25 min
Makaron pełnoziarnisty z warzywami na parze i dresingiem jogurtowym
30 min
Spaghetti z pesto z awokado i wegańskim „parmezanem”
25 min