Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk

Składniki

  • pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
    250 g
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty
  • zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
    400 g
    400 g zielonego groszku, świeżego
  • oliwy z oliwek
    50 g
  • sera feta (1 opakowanie), pokruszonego
    150 g
  • tortilli pszennych, pełnoziarnistych
    6

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 346.4 kcal / 1449.4 kJ
Białko 12.6 g
Tłuszcz 19.6 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Sód 1136.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...