Urządzenia i Akcesoria
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk
Składniki
-
250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
1 ½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
400 g zielonego groszku, świeżego400 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
-
50 g oliwy z oliwek
-
150 g sera feta (1 opakowanie), pokruszonego
-
6 tortilli pszennych, pełnoziarnistych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
1136.4 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1449.4 kJ /
346.4 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kolorowe wrapy z krojonymi warzywami (TM7, TM6, TM5)
35 Min
Makaron z marchewki w sosie jogurtowo-pomarańczowym
10 Min
Arbuz w czekoladzie na patyku
1 Std.
Jadalny ogródek warzywny
15 Min
Spiralizowana dynia z białą kiełbasą, gorgonzolą i orzechami (TM5)
25 Min
Kwiatowe rogaliki migdałowe
1 Std. 15 Min
Kanapki rainbow (TM6, TM7)
40 Min
Grzanki z warzywami i pastą jajeczną
20 Min
Wrapy z hummusem i rumienionymi warzywami
35 Min
Sałatka ze spiralizowanych jabłek z cytrusowym dressingiem (TM6, TM7)
15 Min
Makaron z pesto z buraka (TM7)
25 Min
Makaron z sosem z buraków i serem feta
40 Min