Urządzenia i Akcesoria
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk
Składniki
-
250 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół
-
1 ½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
400 g zielonego groszku, świeżego400 g zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego
-
50 g oliwy z oliwek
-
150 g sera feta (1 opakowanie), pokruszonego
-
6 tortilli pszennych, pełnoziarnistych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
1136.4 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1449.4 kJ /
346.4 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pieczone bataty z jajkiem sadzonym na parze
30 min
Sałatka ze szpinakiem, rumienionymi krewetkami i owocami
15 min
Kolorowe wrapy z krojonymi warzywami (TM7, TM6, TM5)
35 min
Placki warzywne z awokado, tuńczykiem i jajkami (TM7, TM6)
40 min
Jadalny ogródek warzywny
15 min
Spaghetti z cytrusowo-porowym pesto (TM7)
45 min
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM6)
25 min
Sałatka z młodymi ziemniakami, szparagami i sosem koperkowym (z osłoną noża miksującego 2.0)
40 min
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM7)
1 godz.
Wegetariańskie roladki z cukinii z nadzieniem z puszystego serka i szpinaku
30 min
Zapiekane bakłażany z sosem pomidorowym i serem feta
45 min
Smoothie buraczane
5 min