Urządzenia i Akcesoria
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 sztuk
Składniki
-
pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół250 g
-
soli1 ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
-
zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego400 g
-
oliwy z oliwek50 g
-
sera feta (1 opakowanie), pokruszonego150 g
-
tortilli pszennych, pełnoziarnistych6
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
346.4 kcal /
1449.4 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
19.6 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Sód
1136.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spiralizowana sałatka z wołowiną (TM5)
35 min
Spaghetti z cukinii w pikantnym sosie (TM6)
20 min
Zupa krem i chipsy z batata (TM6)
35 min
Lasagne z domowym makaronem szpinakowym
2 godz. 30 min
Zupa krem z pomidorów z burratą (low carb)
20 min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM5)
25 min
Sernik z Varomy z duszonymi śliwkami
2 godz. 30 min
Zielone pancakes z tofu
15 min
Waniliowe pierogi leniwe z sosem owocowym
1 godz.
Wysokobiałkowa owsianka z bananem i orzechami
15 min
Bułeczki bao z wieprzowiną w sosie BBQ
2 godz. 10 min
Gnocchi z kurczakiem w sosie pomidorowo-paprykowym
45 min