Gâteau aux 3 laits et liqueur de whisky

Gâteau aux 3 laits et liqueur de whisky

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
8 parts

Składniki

  • œufs
    4
  • de sucre en poudre
    120 g
  • de sucre vanillé
    1 c. à café
  • beurre pour le moule
  • de farine de blé
    120 g
  • de sel
    1 pincée
  • de lait concentré sucré
    120 g
  • de lait concentré non sucré
    120 g
  • de crème de whisky type Baileys
    80 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    220 g
  • sauce au caramel pour la finition

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 359.5 kcal / 1504.3 kJ
Białko 7.4 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Sód 108.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...