
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau aux 3 laits et liqueur de whisky
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
8 parts
Składniki
-
œufs4
-
de sucre en poudre120 g
-
de sucre vanillé1 c. à café
-
beurre pour le moule
-
de farine de blé120 g
-
de sel1 pincée
-
de lait concentré sucré120 g
-
de lait concentré non sucré120 g
-
de crème de whisky type Baileys80 g
-
de crème liquide 35% m.g.220 g
-
sauce au caramel pour la finition
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
359.5 kcal /
1504.3 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
18.2 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Sód
108.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Friteuse à air
12 Przepisów
Francja
Francja