Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de lait, et 2 c. à soupe
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 8 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- 4 g d'encre de seiche
- 2 c. à soupe de graines de pavot
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1363 kJ / 325 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de poulet thaï express et riz basmati
40 Min
Escargots à la pistache
21 Std.
Curry thaï de bœuf, pois gourmands et riz
1h 15min
Haut de cuisse de poulet épicé et carottes
4h 50 min
Bretzels allemands
2 godz. 15 min
Pain brioché au poulet pané et coleslaw avec mayonnaise au curry
7h 50min
Caramel liquide
35 Min
Cupcakes roses
3 godz. 40 min
Magret de canard aux pommes et blé
1h 5min
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12h 15 min.
Cheesecake meringué
1 Std. 30 Min
Brioche feuilletée
5h