Pains briochés encre de seiche et pavot

Pains briochés encre de seiche et pavot

4.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 portions

Składniki

  • de lait et 2 c. à soupe
    125 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • de farine T55, et un peu pour fariner
    250 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe
  • jaune d'œuf
    1
  • de sel
    8 g
  • de beurre en morceaux
    50 g
  • d'encre de seiche
    4 g
  • de graines de pavot
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 325 kcal / 1363 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...