Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g de sucre en poudre
lub 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g de café fort
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux, froid et en une pièce (env. 6 x 4 x 10 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2136 kJ / 510 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Assaisonnement aux légumes et épices
5min
Mocktail mangue, ananas, banane et boisson à l'amande
15 Min
Sirop apaisant au miel et au safran
1h
Chocolat liégeois
4h 30min
Planche de beurre
15 Min
Compotée rhum-carotte
35 min
Bonbons en gelée au citron et gingembre
1 godz. 30 min
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10min
Tiramisu potimarron, chocolat
1h 15min
Amandes sucrées à la cannelle
25 min
Crème pâtissière à la pistache
30 min
Crème dessert aux noisettes
2h 40min