Sauce au chocolat blanc, orange et pistache

Sauce au chocolat blanc, orange et pistache

4.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 portions

Składniki

  • 2 bandes de zeste d'orange non traitée (fines et sans le ziste)
  • 20 g de pistaches, décortiquées et non salées
  • 200 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 50 g de lait

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 30.5 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 819.6 kJ / 195.9 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 16.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...