Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 10 g de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 4 œufs
- 5 g de sel, et 1 pincée
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli, et 1 noisette pour les moules
- 10 g de feuilles de basilic frais
- 10 g de feuilles de menthe fraîche
- 40 g de noix
- 50 g de pecorino, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 997 kJ / 239 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Escargots à la pistache
21h
Amaretti aux amandes
25 min
Biscuits domino
2h 20min
Dinner rolls anglais
3 godz. 35 min
Biscuits chocolat et sésame
40min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Pains à burgers américains
3h 15 min
Gnocchi de pommes de terre (sans œuf)
1h 40min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3h 20min
Petits pains roulés au zaatar
4h 30 min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min