Brioches roulées salées

Brioches roulées salées

4.7 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
9 portions

Składniki

  • de farine T45, et un peu pour fariner
    250 g
  • de sucre en poudre
    10 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • œufs
    4
  • de sel et 1 pincée
    5 g
  • de beurre demi-sel ramolli, et 1 noisette pour les moules
    125 g
  • de feuilles de basilic frais
    10 g
  • de feuilles de menthe fraîche
    10 g
  • de noix
    40 g
  • de pecorino râpé
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 239 kcal / 997 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...