Brioches roulées salées

Brioches roulées salées

4.3 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
9 portions

Składniki

  • 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
  • 10 g de sucre en poudre
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 4 œufs
  • 5 g de sel et 1 pincée
  • 125 g de beurre demi-sel ramolli, et 1 noisette pour les moules
  • 10 g de feuilles de basilic frais
  • 10 g de feuilles de menthe fraîche
  • 40 g de noix de Grenoble décortiquée
  • 50 g de pecorino râpé

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 997 kJ / 239 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...