Orange au sirop de clou de girofle

Orange au sirop de clou de girofle

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1200 g

Składniki

  • de sucre en poudre
    300 g
  • d'eau
    250 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    120 g
  • de clous de girofle
    8 - 10
  • d'oranges de préférence non traitées et coupées en rondelles (3-5 mm d'épaisseur)
    400 - 450 g

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 347.7 kcal / 1454.8 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 89.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 4.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...