Orange au sirop de clou de girofle
TM6 TM5

Orange au sirop de clou de girofle

(Brak ocen)

Składniki

  • 300 g de sucre en poudre
  • 250 g d'eau
  • 120 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 8 - 10 de clous de girofle
  • 400 - 450 g d'oranges, de préférence non traitées et coupées en rondelles (3-5 mm d'épaisseur)

Wartości odżywcze
na 300 g
Kalorie
1454.8 kJ / 347.7 kcal
Białko
1.1 g
Węglowodany
89.8 g
Tłuszcz
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
2.8 g
Sód
4.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy