Orange au sirop de clou de girofle

Orange au sirop de clou de girofle

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1200 g

Składniki

  • 300 g de sucre en poudre
  • 250 g d'eau
  • 120 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 8 - 10 de clous de girofle
  • 400 - 450 g d'oranges de préférence non traitées et coupées en rondelles (3-5 mm d'épaisseur)

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 347.7 kcal / 1454.8 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 89.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 4.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...