
Urządzenia i Akcesoria
Gofry dyniowe na mące ryżowej
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
1 porcja
Składniki
Mus dyniowy
-
wody400 g
-
dyni Hokkaido obranej, bez pestek, pokrojonej na 3 cm kawałki220 g
-
mleka80 g
Gofry dyniowe
-
mleczka kokosowego30 g
-
jajko1
-
budyniu waniliowego, w proszku niesłodzonego10 g
-
mąki ryżowej (patrz wskazówka)45 g
-
erytrytolu10 g
-
proszku do pieczenia½ łyżeczki
-
cynamonu, mielonego¼ łyżeczki
-
olej do natłuszczenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
349 kcal /
1460.3 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
284.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Zupa jarzynowa z zacierkami i kurczak szarpany BBQ z pampuchami i bułkami
1hod. 15min
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM6)
25min
Pełnoziarniste muffinki dyniowe z orzechami
1hod. 5min
Placuszki żytnie z figami
15min
Dutch Baby (pieczony naleśnik) na napoju roślinnym z kremem daktylowym
1hod. 45min
Jaglane kulki kokosowe à la Rafaello®
2hod.
Wegańskie ciasteczka migdałowe z kawałkami czekolady
35min
Zielone pancakes z tofu
15min
Pełnoziarniste placki jogurtowe
15min
Owsiane syrniki z czekoladą (bez cukru)
15min
Gryczano-orkiszowe placki z bananem
25min
Wrap z serka wiejskiego z kurczakiem i warzywami (low carb)
40min