
Urządzenia i Akcesoria
Gofry dyniowe na mące ryżowej
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
1 porcja
Składniki
Mus dyniowy
-
wody400 g
-
dyni Hokkaido obranej, bez pestek, pokrojonej na 3 cm kawałki220 g
-
mleka80 g
Gofry dyniowe
-
mleczka kokosowego30 g
-
jajko1
-
budyniu waniliowego, w proszku niesłodzonego10 g
-
mąki ryżowej (patrz wskazówka)45 g
-
erytrytolu10 g
-
proszku do pieczenia½ łyżeczki
-
cynamonu, mielonego¼ łyżeczki
-
olej do natłuszczenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
349 kcal /
1460.3 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
284.9 mg