
Urządzenia i Akcesoria
Pełnoziarnista focaccia z papryką i cebulą (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porcji
Składniki
-
mąki pszennej pełnoziarnistej typu 1850-2000400 g
-
wody300 g
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia60 g
-
drożdży świeżych pokruszonych20 g
-
miodu25 g
-
soli plus dodatkowa ilość do oprószenia1 łyżeczka
-
cebuli przekrojonej pionowo na pół150 g
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 4-5 kawałków150 g
-
rozmarynu, świeżego posiekanego2 łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
369 kcal /
1543.9 kJ
Białko
9.9 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
56.6 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
201.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mini galette z krojonymi warzywami i serem sałatkowym (TM6)
1 godz. 50 min
Sałatka z pieczoną dynią i kaszą pęczak (TM6)
45 min
Galette z krojonymi ziemniakami i porem (TM6)
1 godz. 20 min
Bułeczki na parze z szarpanym kurczakiem i salsą z awokado
45 min
Ślimaczki bazyliowe z serem edamskim i porem
2 godz. 30 min
Chrupkie pieczywo żurawinowo-kokosowe
2 godz. 15 min
Orkiszowa galette ze szpinakiem i serem feta
1 godz. 50 min
Sycylijskie pulpety drobiowe w sosie pomidorowym z makaronem
40 min
Warstwowa sałatka z szarpanym kurczakiem
40 min
Wielozbożowe bułki śniadaniowe
1 godz. 15 min
Chleb orkiszowy z płatkami owsianymi i sezamem
1 godz. 45 min
Słonecznikowe bagietki
1 godz. 10 min