Urządzenia i Akcesoria
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
strawberries firm and large, hulled500 g
-
rocket40 g
-
burrata cheese250 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only40 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sea salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
745.2 mg
Białko
20.4 g
Kalorie
1934.5 kJ /
462.4 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.
Romesco dip
10 min
Zhoug
10 min
Croquembouche
Brak ocen
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Classic Deep Dish Pizza
4 godz. 20 min
Corn tortillas
1 godz. 50 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 godz. 50 min