Urządzenia i Akcesoria
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
broccoli stems, peeled (see Tip)280 g
-
carrots cut into halves320 g
-
Gala apples cored, peeled and cut into quarters4
-
mixed fresh herbs (eg parsley, coriander, dill or chives), leaves only30 g
-
mayonnaise120 g
-
apple cider vinegar30 g
-
Dijon mustard3 tsp
-
honey1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
flaked almonds (opcjonalnie)1 - 2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
337.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1733.1 kJ /
414.2 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
"Moussaka" bowl
45 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Brak ocen
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Potato Cup Frittata
1 godz.
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 godz. 40 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2 godz. 15 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min