Quiche poulet-poireaux

Quiche poulet-poireaux

4.2 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 270 g d'abaisse de pâte à gâteau (Ø 32 cm)
  • 2 c. à soupe de panure
  • 400 g de poireaux partagés dans la
    longueur, en morceaux (2 cm)
  • 10 g de beurre
  • 100 g de crème entière
  • 3 œufs
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre
  • 350 g d'émincé de poulet
  • 230 g de champignons de Paris, frais coupés en
    quatre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37 g
Kalorie 2374 kJ / 563 kcal
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...