
Urządzenia i Akcesoria
Quiche poulet-poireaux
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'abaisse de pâte à gâteau (Ø 32 cm)270 g
-
de panure2 c. à soupe
-
de poireaux partagés dans la400 g
longueur, en morceaux (2 cm) -
de beurre10 g
-
de crème entière100 g
-
œufs3
-
de sel1 ½ c. à café
-
de poivre4 pincées
-
d'émincé de poulet350 g
-
de champignons de Paris, frais coupés en230 g
quatre
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
563 kcal /
2374 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tartes hivernales
6 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria