Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 320 g de spaghettini
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 c. à café de sel
- 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1808 kJ / 432 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Salade de pâtes au thon et vinaigrette au basilic
30min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20min
Risotto alle cinque P
30min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Salade de pâtes
35min
Penne all’arrabbiata
20min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30min
Gratin de cornettes
50min
Macaronis à la montagnarde
30min
Spaghetti tomates et lardons
35min
Pâtes au four rapides
55min