
Urządzenia i Akcesoria
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan en morceaux (2-3 cm)40 g
-
de persil frais feuilles lavées et séchées1 brin
-
d'huile d'olive extra vierge50 g
-
gousses d'ail2
-
de spaghettini320 g
-
de tomates-cerises coupées en deux400 g
-
de sel1 c. à café
-
de basilic frais feuilles lavées et séchées1 brin
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
432 kcal /
1808 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria