Pâtes aux tomates et aux  épinards

Pâtes aux tomates et aux épinards

4.5 83 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • oignon coupé en deux
    1
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de tomates pelées en dés, en boîte
    400 g
  • de crème
    50 g
  • d'eau
    130 g
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 c. à café bombée
    1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • mélange d'épices pour pizza
    1 c. à soupe de
  • de sel
    ½ c. à café
  • de sucre
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    1 pincée
  • de pâtes sèches sans gluten
    200 g
  • d'épinards en branches, surgelés décongelés
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 549 kcal / 2326 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...