Urządzenia i Akcesoria
Quick veggie pasta salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
sour cream100 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper½ tsp
-
water1000 g
-
sea salt1 tsp
-
small dried pasta of choice250 g
-
broccoli cut into small florets200 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
yellow capsicum deseeded and cut into small cubes (5 mm)1
-
fresh basil leaves, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
561.7 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
1562.2 kJ /
373.4 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
39.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and kale risotto
55 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Penne and vegetables
35 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min