Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 39.4 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 561.7 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Penne and vegetables
35 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Pasta primavera
1h
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min