Urządzenia i Akcesoria
Quick veggie pasta salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
sour cream100 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper½ tsp
-
water1000 g
-
sea salt1 tsp
-
small dried pasta of choice250 g
-
broccoli cut into small florets200 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
yellow capsicum deseeded and cut into small cubes (5 mm)1
-
fresh basil leaves, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
561.7 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
1562.2 kJ /
373.4 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
39.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min