Urządzenia i Akcesoria
Apple, leek and sage sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
480 g
Składniki
-
leek white part only, cut into pieces (approx. 200 g)1
-
fresh sage leaves3 - 4
-
butter20 g
-
brown sugar1 tbsp
-
green apples unpeeled, cut into quarters and cores removed (approx. 250 g)2
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 40 gram
Sód
73.6 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
137 kJ /
33 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Carrot and coriander soup
30 min
Hollandaise sauce
15 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Brandy cream
15 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Salted caramels
4 godz. 40 min