Urządzenia i Akcesoria
Sunday lamb roast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
anchovy fillets6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves3
-
pitted green olives40 g
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
854 mg
Białko
78.3 g
Kalorie
4766.9 kJ /
1135 kcal
Tłuszcz
84.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
31.9 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 Std. 50 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 35 Min
Mushroom risotto
30 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Chicken Caprese pasta salad
25 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min