Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 油
- 300 克 新鮮杏鮑菇 ,切 5 × 1 × 0.5 公分 厚的長條
- 50 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 20 克 蠔油
- 5 克 醬油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 276.7 mg