
Urządzenia i Akcesoria
蠔油杏鮑菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油25 克
-
新鮮杏鮑菇 ,切 5 × 1 × 0.5 公分 厚的長條300 克
-
紅蘿蔔 ,切絲50 克
-
蠔油20 克
-
醬油5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
125 kcal /
523 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
11.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
276.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

人氣高溫食譜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan