水炊雞肉丸鍋
TM5 TM6

水炊雞肉丸鍋

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 30 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 150 克 雞胸肉 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
  • ¼ 茶匙 黃芥末
  • ⅓ 茶匙 鹽
  • ⅛ 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 茶匙 麵包粉
  • 1 顆 蛋黃
  • 600 克 雞高湯
  • 120 克 高麗菜 ,切片(約3公分)
  • 150 克 鴻喜菇
  • 10 克 日本大蔥 ,切斜片(約0.5公分)
  • 100 克 豆腐 ,切片(約2公分)
  • 400 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1066.5 kJ / 257 kcal
Białko
33.8 g
Węglowodany
6.8 g
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy