
Urządzenia i Akcesoria
水炊雞肉丸鍋
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)30 克
-
雞胸肉 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘150 克
-
黃芥末¼ 茶匙
-
鹽⅓ 茶匙
-
黑胡椒粉⅛ 茶匙
-
麵包粉1 茶匙
-
蛋黃1 顆
-
雞高湯600 克
-
高麗菜 ,切片(約3公分)120 克
-
鴻喜菇150 克
-
日本大蔥 ,切斜片(約0.5公分)10 克
-
豆腐 ,切片(約2公分)100 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)400 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
257 kcal /
1066.5 kJ
Białko
33.8 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
6.8 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

冬季小鍋料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan