水炊雞肉丸鍋

水炊雞肉丸鍋

5.0 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    30 克
  • 雞胸肉 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    150 克
  • 黃芥末
    ¼ 茶匙
  • ⅓ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 麵包粉
    1 茶匙
  • 蛋黃
    1 顆
  • 雞高湯
    600 克
  • 高麗菜 ,切片(約3公分)
    120 克
  • 鴻喜菇
    150 克
  • 日本大蔥 ,切斜片(約0.5公分)
    10 克
  • 豆腐 ,切片(約2公分)
    100 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    400 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 257 kcal / 1066.5 kJ
Białko 33.8 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...