Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 150 克 雞胸肉 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
- ¼ 茶匙 黃芥末
- ⅓ 茶匙 鹽
- ⅛ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 麵包粉
- 1 顆 蛋黃
- 600 克 雞高湯
- 120 克 高麗菜 ,切片(約3公分)
- 150 克 鴻喜菇
- 10 克 日本大蔥 ,切斜片(約0.5公分)
- 100 克 豆腐 ,切片(約2公分)
- 400 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1066.5 kJ / 257 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Błonnik
- 1.5 g