
Urządzenia i Akcesoria
糖醋魚柳
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
帶皮白肉魚片 (如:鰈魚、魴魚) (約2片),切塊500 克
-
米酒10 克
-
鹽½ 茶匙
-
蛋 ,打散過篩備用2 顆
-
麵粉 (任一種類)70 克
-
油10 克
-
洋蔥 ,切條80 克
-
蔥 ,切段10 克
-
黃糖30 克
-
白醋30 克
-
水30 克
-
蕃茄醬30 克
-
綜合甜椒 (如紅、黃椒),切絲100 克
-
新鮮香菜 ,只取葉子5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
317.2 kcal /
1326.2 kJ
Białko
317.2 g
Tłuszcz
10.7 g
Węglowodany
24.2 g
Błonnik
1.06 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan