
Urządzenia i Akcesoria
糯米芒果
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
糯米 洗淨、浸泡2小時或隔夜150 克
-
水800 克
-
椰奶150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖50 克
-
芒果 (約1顆),去皮,切塊(約2公分)300 克
-
白芝麻 (opcjonalnie) 裝飾用½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
297 kcal /
1245 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
53.3 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A-TY 泰國媽媽味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan