糯米芒果

糯米芒果

4.8 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 糯米 洗淨、浸泡2小時或隔夜
    150 克
  • 800 克
  • 椰奶
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 50 克
  • 芒果 (約1顆),去皮,切塊(約2公分)
    300 克
  • 白芝麻 (opcjonalnie) 裝飾用
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 297 kcal / 1245 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 53.3 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...