Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 牛小排 (無骨),切條(1公分X5公分)
- 1 大匙 醬油膏
- 1 大匙 米酒
- 1 茶匙 黑胡椒粗粒
- 10 克 油
- 100 克 洋蔥 ,切條(寬約1公分)
- 20 克 蔥 ,切段(約5公分)
- 15 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1411 kJ / 337.5 kcal
- Białko
- 17.9 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 26.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 212.4 mg