Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 日式醬油
- 5 克 米酒
- ¼ 茶匙 鹽
- 250 克 鱈魚片
- 15 克 薑 ,切片
- 1 大匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- 500 克 水
- 3 根 新鮮香菜 ,只取葉子
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 899.4 kJ / 215 kcal
- Białko
- 14.7 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1716.7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 1128.3 mg