
Urządzenia i Akcesoria
枸杞蒸鱈魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 人份
Składniki
-
日式醬油20 克
-
米酒5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
鱈魚片250 克
-
薑 ,切片15 克
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 大匙
-
水500 克
-
新鮮香菜 ,只取葉子3 根
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
215 kcal /
899.4 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
3.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1716.7 g
Sód
1128.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan