枸杞蒸鱈魚
TM6 TM5

枸杞蒸鱈魚

4.7 (12 ocen)

Składniki

  • 20 克 日式醬油
  • 5 克 米酒
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 250 克 鱈魚片
  • 15 克 薑 ,切片
  • 1 大匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
  • 500 克 水
  • 3 根 新鮮香菜 ,只取葉子

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
899.4 kJ / 215 kcal
Białko
14.7 g
Węglowodany
3.9 g
Tłuszcz
14.8 g
Tłuszcz nasycony
1716.7 g
Błonnik
0.2 g
Sód
1128.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy