Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 白米
- 1300 克 水
- 150 克 洋蔥, 切絲
- 15 克 油
- 300 克 牛五花肉片
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 15 克 日式醬油
- 4 顆 蛋黃
- 40 克 水芹, 取葉、切段
- ½ 茶匙 七味粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2158 kJ / 515 kcal
- Białko
- 25.7 g
- Węglowodany
- 62.6 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Błonnik
- 1.1 g