
Urządzenia i Akcesoria
清燉牛腱
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
牛腱肉 ,切塊(約4公分)400 克
-
薑 ,切片10 克
-
蔥 ,切段(約3公分)60 克
-
蒜頭 ,略拍扁40 克
-
花椒粒¼ 茶匙
-
八角1 粒
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)150 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)400 克
-
米酒50 克
-
水700 克
-
乾月桂葉1 片
-
鹽 ,依個人口味調整¾ - 1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
228.8 kcal /
956.5 kJ
Białko
21.7 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
11.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Sód
311 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan