泡菜豆腐鍋

泡菜豆腐鍋

4.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 韓式泡菜
    200 克
  • 五花肉片
    150 克
  • 洋蔥 ,切條(約1公分)
    150 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 嫩豆腐 ,切塊(約2公分)
    250 克
  • 500 克
  • ,切段(約3公分)
    20 克
  • 魚露
    1 大匙
  • 1 顆
  • 白芝麻油 (opcjonalnie) ,少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 549.6 kcal / 2297 kJ
Białko 32.1 g
Tłuszcz 39.4 g
Węglowodany 21.4 g
Błonnik 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...