
Urządzenia i Akcesoria
泡菜豆腐鍋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
韓式泡菜200 克
-
五花肉片150 克
-
洋蔥 ,切條(約1公分)150 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
嫩豆腐 ,切塊(約2公分)250 克
-
水500 克
-
蔥 ,切段(約3公分)20 克
-
魚露1 大匙
-
蛋1 顆
-
白芝麻油 (opcjonalnie) ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
549.6 kcal /
2297 kJ
Białko
32.1 g
Tłuszcz
39.4 g
Węglowodany
21.4 g
Błonnik
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

我的深夜食堂
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan