榨菜肉絲麵

榨菜肉絲麵

4.1 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 榨菜 ,切絲
    150 克
  • (含浸泡及煮麵用)
    1700 克
  • 米酒
    2 茶匙
  • 梅花肉 ,切絲 (約0.5公分×5公分)
    300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 10 克
  • 10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • ,切絲
    5 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • (可省略)
    ¼ 茶匙
  • 高湯塊
    2 塊
  • 家常麵
    150 克
  • ,切蔥花
    10 克

Wartości odżywcze na 2 人份

Kalorie 1419.5 kcal / 5933.4 kJ
Białko 80.2 g
Tłuszcz 58.1 g
Węglowodany 138.9 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 177.6 g
Sód 7331.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...