
Urządzenia i Akcesoria
干炒牛河
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份
Składniki
-
火鍋牛肉片300 克
-
醬油2 大匙
-
鹽2 小撮
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油1 大匙
-
太白粉½ 大匙
-
油1 大匙
-
洋蔥 切絲85 克
-
蔥 (約30克),切段2 根
-
粄條 (寬度約1公分)300 克
-
高湯 (雞高湯或大骨高湯皆可)100 克
-
蠔油2 大匙
-
韭黃 切段80 克
-
新鮮豆芽菜 (可省略)80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
966 kcal /
4039 kJ
Białko
43.2 g
Tłuszcz
57.5 g
Węglowodany
72 g
Błonnik
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

米食萬歲
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan