干炒牛河

干炒牛河

2.4 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份

Składniki

  • 火鍋牛肉片
    300 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 2 小撮
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 香油
    1 大匙
  • 太白粉
    ½ 大匙
  • 1 大匙
  • 洋蔥 切絲
    85 克
  • (約30克),切段
    2 根
  • 粄條 (寬度約1公分)
    300 克
  • 高湯 (雞高湯或大骨高湯皆可)
    100 克
  • 蠔油
    2 大匙
  • 韭黃 切段
    80 克
  • 新鮮豆芽菜 (可省略)
    80 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 966 kcal / 4039 kJ
Białko 43.2 g
Tłuszcz 57.5 g
Węglowodany 72 g
Błonnik 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...