Urządzenia i Akcesoria
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
apple trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)300 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mustard15 g
-
apple cider vinegar25 g
-
cream15 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tbsp
-
maple syrup1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinch
-
garlic powder1 pinch
-
fresh goat's cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
chopped walnuts30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
510.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1336.3 kJ /
319.4 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Chicken and mushroom rice
45 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
Vegan fruity dream (TM6)
5 min