Urządzenia i Akcesoria
Quark and herb spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
13 portions
Składniki
-
radishes140 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (4 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
quark cheese (see Tips)450 g
-
tomato (approx.130 g), cut into cubes (1 cm)1
-
pouring (whipping) cream20 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
401.1 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
164.4 kJ /
39.8 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ukrainian chebureks
1 godz. 35 min
Liver cake
1 godz. 50 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Goat's cheese feta roulade
2 godz. 45 min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 godz. 45 min
Chocolate and red wine cake with pears
1 godz. 20 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Ukrainian borscht
35 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Gluten free pizza base
35 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min