Urządzenia i Akcesoria
Quark and herb spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
13 portions
Składniki
-
radishes140 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (4 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
quark cheese (see Tips)450 g
-
tomato (approx.130 g), cut into cubes (1 cm)1
-
pouring (whipping) cream20 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
401.1 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
164.4 kJ /
39.8 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Yoghurt dressing
10 min
Cod with citrus butter
40 min
Cevapcici
50 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1 godz. 5 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Peach and plum upside-down cake
50 min