Urządzenia i Akcesoria
Quark and herb spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
13 portions
Składniki
-
radishes140 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (4 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
quark cheese (see Tips)450 g
-
tomato (approx.130 g), cut into cubes (1 cm)1
-
pouring (whipping) cream20 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
401.1 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
164.4 kJ /
39.8 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 godz. 20 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 godz. 25 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Beef liquid stock (TM5)
3 godz. 25 min
Curry pork sosaties
24 godz. 30 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min