Urządzenia i Akcesoria
Sun-dried tomato tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
421.4 kJ /
100.4 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Harissa sauce
10 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Vegan butter
8 godz. 5 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Muhamara dip
5 min
Cauliflower buffalo bites
35 min