Sun-dried tomato tartare

Sun-dried tomato tartare

4.2 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 - 3 sprigs
  • fresh chives
    4 - 5 sprigs
  • baby pickled capers rinsed
    20 g
  • dill pickled cucumber (approx. 40 g)
    1
  • smoked paprika
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • salt to taste
  • sun-dried tomatoes drained
    125 g
  • caper berries for garnishing (optional)
  • bread or crackers, to serve (optional)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 100.4 kcal / 421.4 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 14.7 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...