Urządzenia i Akcesoria
Sun-dried tomato tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.8 g
Kalorie
421.4 kJ /
100.4 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Vegan hollandaise
10 min
Baked falafel kofta
Brak ocen
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Tahini
20 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.